*** Życie w starszym wieku też może być radosne ***
Strony: 1
Natknąłem się na jeden problem - chciałem pobrać Counter-Strike 1.6, ale zrozumiałem, że teraz bardzo trudno znaleźć normalną wersję bez zbędnych dodatków. W internecie jest pełno różnych stron, ale trudno stwierdzić, które są bezpieczne, a które lepiej omijać. Chciałbym znaleźć sprawdzoną opcję, żeby po prostu zainstalować grę i nie martwić się o system. Może ktoś niedawno pobierał i może polecić coś sensownego?
Czy obecnie są istotne różnice między różnymi wersjami CS 1.6 — na przykład pod względem stabilności, FPS, dostępności serwerów i ogólnej jakości gry? Nie chciałbym pobrać czegoś, co później będzie trzeba długo konfigurować albo naprawiać.
Nowy użytkownik
Miałem podobne pytanie parę tygodni temu, kiedy też szukałem normalnej wersji. Przetestowałem kilka opcji i zrozumiałem, że wiele z nich jest naprawdę źle zrobionych — albo pełno reklam, albo zbędne pliki. Dlatego postanowiłem się nie spieszyć i znaleźć coś bardziej stabilnego.W trakcie trafiłem na stronę csget.me, gdzie można było pobrać CS 1.6, i postanowiłem to sprawdzić - pobieranie było szybkie, instalacja prosta, nic zbędnego się nie doinstalowało. Po uruchomieniu gra od razu znalazła serwery, ping był normalny, wszystko działało bez lagów.Dodatkowym plusem jest to, że są już podstawowe ustawienia, więc nie trzeba nic dodatkowo konfigurować. W итоге zostałem przy tej wersji, bo po prostu działa jak trzeba. A Ty szukasz bardziej do gry online czy raczej żeby pograć od czasu do czasu?
Strony: 1